PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY

Przemysł Spożywczy
Kolejnym ogniwem w łańcuch produkcji żywności, po rolnictwie, jest przemysł spożywczy.

Bezpieczeństwo żywności jest priorytetem każdego producenta.
Aby sprostać restrykcyjnym wymaganiom, oprócz wysokiej jakości produktów potrzebny jest odpowiedni program. 

Program STEP obejmuje Wsparcie, Szkolenia i Narzędzia, Sprzęt oraz odpowiednio dobrany Produkt – jest to Twoja droga do lepszej Higieny.

Jakość naszych produktów oraz zapewniany serwis techniczny urządzeń wykorzystywanych w procesie mycia są najlepszą gwarancją funkcjonowania perfekcyjnego programu mycia i dezynfekcji w każdego typu zakładzie przetwórczym. 

 

  • Mycie alkaliczne z aktywnym chlorem (pianowe i niepianowe)
  • Mycie alkaliczne pianowe
  • Mycie alkaliczne niepianowe i w układach C.I.P.
  • Mycie kwaśne pianowe
  • Mycie kwaśne niepianowe i w układach C.I.P.
  • Mycie komór wędzarniczych
  • Mycie posadzek przemysłowych
  • Mycie ręczne
  • Preparaty specjalistyczne
  • Środki do dezynfekcji rąk
  • Chusteczki